3 філети з тілапіі
200 ґ шпинаку мороженого або 400 ґ сьвіжого
цебуля
попер і сіль
сос бешамель
Бешамель з перепису ниже:
http://makelifelemko.blogspot.com/2013/09/lasagne.html
1. Філети з тілапіі приправити, підсмажити на оливі і переложити до начиня жароодпорного.
2. Цебулу покроіти і подсмажити. Наступні додати до цебулі шпинак і доправити до смаку.
3. На філети кладеме шпинак а наступні бешамель і запекаме в пецу в температурі ок. 200 стопні.
Ціліcт можна посипати жовтим сиром.
Ціліcт можна посипати жовтим сиром.
3 filety z tilapii
200 g szpinaku mrożonego lub 400 g świeżego
cebula
pieprz i sól
Sos beszamelowy
Beszamel z przepisu poniżej:
http://makelifelemko.blogspot.com/2013/09/lasagne.html1. Filety z tilapii przyprawić, podsmażyć na oliwie i przełożyć do naczynia żaroodpornego.
2. Cebulę pokroić i podsmażyć. Następnie dodać do cebuli szpinak i doprawić do smaku.
3. Na filety kładziemy szpinak a następnie beszamel i zapiekamy w piecu w temperaturze ok. 200 stopni.
Całość można posypać żółtym serem.
Komentarze
Prześlij komentarz